Diverse

Zoals reeds op de home pagina vermeld staat organiseren we jaarlijks allerlei activiteiten. Deze varieren van onderlinge tentoonstellingen tot presentaties en natuurlijk als echte Brabantse vereniging wordt er ieder jaar een feestavond georganiseerd.

Onderlinge tentoonstelling

Zoals de naam onderlinge tentoonsteling al verraad organiseren we ieder jaar een tentoonsteling voor onze leden. Gemiddeld spelen daar een 20 tot 25 leden in mee en die brengen een ruim asortiment aan vogels in. Dit is voor voor de bezoeker zeker de moeite  waard om eens een kijkje te komen nemen naar al het kleuren pracht.

Presenstaties

Jaarlijks organiseren we diverse presentatie die over uiteenlopen zaken gaan. denk hieraan voeding,ziekten,kweek,mutaties,tentoonstelling enz. voor al deze zaken worden vogelartsen,voedingdeskundige en keurmeesters uitgenodigd.

Feestavond

ook al heeft feesten niet direct wat te maken met vogels, als Brabanders is dit toch een belangrijk onderdeel van het verenigings leven. Na een hapje en een drankje komen zelfs de niet al te jonge voetjes van de vloer. Ieder jaar organiseren we daarom voor onze leden een feestavond om eens uit de dagelijkse sleur te komen. Mooi is altijd wel de verhalen van vroeger die nog steeds de ronde gaan.

In de navigatie vindt u een aantal activiteiten van onze vereniging