Tentoonstelling 2017

Van de voorzitter:

Ik denk dat we als relatief klein clubje weer trots mogen zijn op de deelnemers van dit jaar. De 16 deelnemers hebben er toch weer voor gezorgd dat er 281 vogels geshowd kunnen worden. Ruimte voor nieuwe leden is er altijd.

Zoals we in deze catalogus kunnen lezen en in de stellingen kunnen zien zitten daar zeker mogelijke Nederlands kampioenen bij. De keurmeesters hebben er weer een zware dobber aan gehad om alles naar behoren te keuren.
Bedankt aan A. de Jong M. van Merrienboer, C. Verstraten, P. de Dreu en
P. Ooijen bijgezeten door M. de Bij.

Hierbij wil ik dan ook meteen de kampioenen en andere prijs winnaars van harte feliciteren met het behalen van deze mooie resultaten.
Voor de deelnemers die net buiten de prijzen zijn gevallen wil ik zeggen, volgende keer beter en deelnemen is belangrijker dan winnen.

Deze show kent geen verliezers alleen maar winnaars omdat we het samen hebben gedaan. Graag wil ik daarom iedereen bedanken die deze show mede mogelijk gemaakt hebben. Deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en de medewerkers van de graanbeurs die ons ieder jaar weer goed verzorgd, BEDANKT!!! voor jullie inbreng.

Mvg. Frans Broeren
Voorzitter V.V de Polderzanger

Voor de uitslagen klik hieronder op catalogus.

catalogus 2017